sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tähtiä ja galakseja

Tuntuu kyllä ihanalta kun huomaa, että jotain mitä on jo vuosia toivonut tulee yhtäkkiä muotiin, ja siitä voit rauhassa nauttia kaikissa muodoissa! Mulle tämä on nyt käynyt avaruuden tultua muotiin. Kaikkialla näkee ihania määriä värejä, tähtiä, galakseja, tähtisumuja, ja toivon (ehkä turhaan, mutta who knows), että tämä säilyisi nyt ainakin kunnon hetken muodissa!





Vaatteissa ehkä kaikista ihanimpana näen juurikin sellaiset kirkkaat värit kuin pinkit ja violetit, vaikka ne eivät olekaan niitä yleisimpiä värejä tuolla avaruudessa. Parhaimmin minusta tyyli sopii kenkiin, oikeastaan mihin tahansa kenkiin (paitsi ehkä saappaisiin), housuihin ja shortseihin, tuubimekkoihin, ja kaikkiin mekkoihin ja hameisiin, jotka ovat jostain ohuesta kankaasta, esim sifongista. Esimerkiksi farkkuihin (ja farkkushortseihin) tällaisen efektin teko on lastenleikkiä myös kotona, mutta ehkä sifonkia varten pitäisi keksiä jotain vähän monimutkaisempaa.





Farkkushortseihin efektin voi helposti saada käyttämällä tavallista sientä (esim meikkisientä) ja erilaisia kangasvärejä (esim pinkkiä, liilaa, sinistä ja valkoista). Niitä töpöttämällä siihen kankaaseen saa värit, ja lisäämällä pieniä valkoisia pisteitä saadaan tähdet!



Tähän loppuun vielä hieman ihan oikeaa avaruutta!







Vaatekuvat tumblrista ja avaruuskuvat hubblesite.org


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti